Ervaren consultant capaciteitsmanagement en procesoptimalisatie

Ervaren consultant capaciteitsmanagement en procesoptimalisatie

Ben jij helemaal thuis in (zorg)logistiek, integraal capaciteitsmanagement en veranderkunde? Kent lean werken (ofwel: continue verbeteren) voor jou geen geheimen? Kun jij complexe inzichten vertalen in een overtuigend advies? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Q-Consult biedt nieuwe inzichten, denkt mee over ambities en ontwikkelt nieuwe werkwijzen voor de zorg in Nederland. Specifiek op het gebied van (financiële) bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en data. Altijd in nauwe samenwerking met zorgorganisaties, inclusief een soepele implementatie in de dagelijkse praktijk. Wij zijn op zoek naar een collega die ons expertiseteam gericht op (integraal) capaciteitsmanagement en procesoptimalisatie komt versterken! 

Binnen welk expertiseteam valt (integraal) capacitetismanagement en procesoptimalisatie?
Je wordt onderdeel van het expertiseteam Doelmatigheid. In het team werken (senior) consultants met passie om de vraag van de zorgorganisatie op te pakken. Kennisdeling en expertiseontwikkeling is essentieel. Tijdens Masterclasses (=pizza-avonden) worden de laatste ontwikkelingen, innovaties of uitdagende projecten met elkaar gedeeld.

Wat doe je als ervaren consultant capaciteitsmanagement en procesoptimalisatie?

Als ervaren consultant ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de curatieve zorgsector. Je werkt aan uiteenlopende vraagstukken op het gebied van zorglogistiek, procesoptimalisatie, integraal capaciteitsmanagement en veranderkunde. 

Je helpt opdrachtgevers onder meer met het beter begrijpen en inrichten van (poli)klinische zorgprocessen, capaciteit van afdelingen en het vergroten van het probleemoplossend vermogen van teams. Ook help je met het transformeren van data naar informatie die ondersteunend is bij het nemen van tactische en operationele beslissingen. 

In deze rol ben je in staat om samen met verschillende doelgroepen, van medisch specialist tot polikliniekmedewerker en van medewerker zorgadministratie tot zorgmanager, op zoek te gaan naar mogelijkheden om de bedrijfsvoering en werkprocessen te verbeteren. 

Opleidingsniveau 
Een afgeronde opleiding op masterniveau, zoals gezondheidswetenschappen of bedrijfskunde. 

Wat herkennen we in jou?
•    Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring op gebied van capaciteitsmanagement en/of procesoptimalisatie
•    Je hebt advieservaring (binnen de curatieve zorg is een pré) 
•    Je bent analytisch en resultaatgericht 
•    Je hebt goede Microsoft-Excelvaardigheden
•    Je hebt uitstekende sociale-, communicatieve- en didactische vaardigheden
•    Je heb het lef en de vaardigheden om nieuwe klanten en opdrachten te werven

Wat bieden wij jou?
•    Een functie van 32-40 uur per week (we zijn flexibel met werktijden)
•    Een uitdagende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
•    Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten
•    Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
•    Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling
•    Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. 

Solliciteren?

Wil jij graag per november bij ons aan de slag? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv naar Alice van der Linden, HR-adviseur, e-mail alice.van.der.linden@qconsult.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Nathalie van Vemde.