Consultant Integrated Care

Consultant Integrated Care

Bijt jij graag je tanden vast in de complexe vraagstukken door de gehele zorgketen heen? En breng jij graag de verschillende stakeholders bijeen om de zorg(vraag) gerichter, efficiënter en effectiever in te richten? Dan ben jij de collega die we zoeken! 

Q-Consult biedt nieuwe inzichten, denkt mee over ambities en ontwikkelt nieuwe werkwijzen voor de zorg in Nederland. Specifiek op het gebied van (financiële) bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en data. Altijd in nauwe samenwerking met zorgorganisaties, inclusief een soepele implementatie in de dagelijkse praktijk. 

Wat doe je als consultant Integrated Care?

Als consultant Integrated Care ga je aan de slag met vraagstukken zoals ‘grip krijgen op de toekomst met scenarioplanning’, ‘monitoring en implementeren van de zorg op de juiste plek’ of ‘het opzetten van (zorg)netwerken in de regio’. Je treedt op als adviseur, projectleider of programmacoördinator en begeleidt verschillende stakeholders. 

Je gaat samen met jouw team met regio ontwikkelvraagstukken en/of de (analyse)vraagstukken aan de slag. Op basis hiervan breng je in kaart waar de knelpunten zitten en waar en hoe de zorg beter georganiseerd kan worden. Je bent in staat om dit te vertalen naar praktische oplossingen en zorgaanbieders hierin te begeleiden. Daarbij heb je oog voor de verschillende belangen die daarbij kunnen spelen.

Het leggen van contacten en verbindingen is jouw tweede natuur. Je brengt de partijen graag samen en ziet waar (markt)kansen liggen. Je bent in staat om als consultant jouw netwerk op- en uit te bouwen. Zo creëer je voor jezelf (en collega’s) mooie en uitdagende opdrachten. 

Opleidingsniveau
Een afgeronde opleiding op academisch niveau zoals gezondheidswetenschappen, econometrie of bedrijfskunde.

Wat herkennen we in jou?
•    Je hebt minimaal 4-6 relevante werkervaring in het zorgveld
•    Je hebt kennis van of in ieder geval affiniteit met de vraagstukken op het gebied van de integrale zorg
•    Je hebt affiniteit met het werken met data en stuurinformatie en het analyseren hiervan
•    Je hebt een netwerk in de zorg (pré)
•    Je hebt een resultaatgerichte en klantgerichte instelling
•    Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?
•    Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week (we zijn flexibel met werktijden)
•    Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
•    Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten
•    Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
•    Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling
•    Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. 

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR Adviseur, via alice.van.der.linden@qconsult.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functies kun je contact opnemen met Jurgen Vos, manager en senior consultant (jurgen.vos@qconsult.nl).