Consultant Business Control

Consultant Business Control

Ben jij een analytische bruggenbouwer tussen zorginhoudelijke vraagstukken van de zorgmanager en de financiële bril van de afdeling Planning & Control? En ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als zorgverbeteraar? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Q-Consult biedt nieuwe inzichten, denkt mee over ambities en ontwikkelt nieuwe werkwijzen voor de zorg in Nederland. Specifiek op het gebied van (financiële) bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en data. Altijd in nauwe samenwerking met zorgorganisaties, inclusief een soepele implementatie in de dagelijkse praktijk.

Binnen welk expertiseteam valt business control?
Je gaat aan de slag in het team stuurinformatie & bedrijfsvoering. Met je frisse blik ga je samen met je collega-adviseurs aan de slag met de ontwikkelingen binnen de langdurige zorg. Onze klanten zijn financials, managers en bestuurders van langdurige zorginstellingen. Je helpt hen om de grote hoeveelheid aan data te vertalen naar informatie waar beslissingen op gemaakt kunnen worden die leiden tot betaalbaardere, efficiëntere en kwalitatievere zorg.

Wat doe je als consultant Business Control?

Als consultant business control in de langdurige zorg ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van business control en stuurinformatie.

Met behulp van jouw analyses, kennis en creativiteit breng je ingewikkelde (financiële) situaties terug tot de kern. Je helpt jouw opdrachtgevers o.a. met het beter begrijpen en structureren van de planning & controlcyclus en het transformeren en analyseren van data die ondersteunend is bij het nemen van tactische en strategische beslissingen. Hiervoor worden soms onze eigen software-oplossingen gebruikt, alsmede generieke analysetools.

Je bent een netwerker en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om deze nog beter te laten aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben.

Opleidingsniveau
Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau met een economische, bedrijfskundige, bèta, kwantitatieve of technische studierichting.

Wat herkennen we in jou?

 • Je hebt minimaal 3-6 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en een pragmatische instelling
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een kritische houding
 • Je hebt ervaring als (business) controller (pré)
 • Je hebt ervaring in de zorg (pré)

Wat bieden wij jou?

 • Een functie van 32-40 uur per week (we zijn flexibel met werktijden)
 • Een uitdagende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling
 • Een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes

Investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers: dat doen we continu. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden.

Solliciteren?

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv aan Alice van der Linden, HR Adviseur, alice.van.der.linden@qconsult.nl. Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Petra Ebben of Jurgen Vos