Zorgadministratie in ontwikkeling

Zorgadministratie in ontwikkeling

De wet- en regelgeving rond zorgregistratie verandert elk jaar. Het is belangrijk dat zorginstellingen zich hier tijdig op voorbereiden. Een goede administratieve organisatie en teamsamenstelling zijn hierbij cruciaal. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee hoe jouw zorgadministratie het best met deze veranderingen om kan gaan. Naast consultancy bieden wij diverse trainingen aan om kennis en vaardigheden van medewerkers aan te laten sluiten.

Interim teamleider of hoofd zorgadministratie

Is er tijdelijk behoefte aan een hoofd zorgadministratie of teamleider? Of duurt het wat langer om een vacature in te vullen? Wij nemen best practices mee uit diverse zorginstellingen en passen deze toe in tijdelijke posities. Wij voeren niet alleen de reguliere werkzaamheden uit maar tillen ook de afdeling naar een hoger niveau, zodat de vaste medewerker in een gespreid bedje kan starten! 

(Her)structurering zorgadministratie

Ingrijpende wijzigingen zoals een nieuw EPD of een reorganisatie vragen om een nieuwe manier van werken en daarmee flexibiliteit van medewerkers. Het is raadzaam een ingrijpende verandering goed voor te bereiden en de afdeling hier goed in mee te nemen. Onze adviseurs hebben veel ervaring met verandertrajecten en het implementeren van nieuwe werkwijzen. 

Leerpad voor zorgregistratieprofessional

Als zorgregistratieprofessional wil je goed zijn en blijven in je vak. Continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden is hierbij noodzakelijk. Jezelf ontwikkelen is het meest waardevol als je dit op het juiste gebied en het juiste moment doet. Voor de zorgadministratie hebben we een leerpad ontwikkeld met vier ontwikkelrichtingen. Met de opleidingen binnen het leerpad ontwikkel je je in de breedte en in de diepte voor alle vaardigheden die nodig zijn op de zorgadministratie. Bij elke richting staat beschreven op welk moment en waarom ontwikkeling op dit gebied waardevol is. Zo kun je, afhankelijk van je ervaring, leerwens of de situatie in de organisatie, de meest passende training of begeleiding vinden voor jezelf of je team. Meer weten over het leerpad?