Online intervisie: Integraal capaciteitsmanagement in de bedrijfsvoering

Online intervisie: Integraal capaciteitsmanagement in de bedrijfsvoering

Op dinsdag 24 november organiseren wij een online intervisie over integraal capaciteitsmanagement (ICM). Sinds de coronacrisis heeft ICM in veel ziekenhuizen een vlucht genomen. Meer dan ooit is duidelijk geworden hoe belangrijk het is om integraal de beschikbare capaciteiten inzichtelijk te hebben ten opzichte van de vraag. Lukt het ziekenhuizen om dit vast te houden en ICM verder te verankeren in de organisatie? Wat is hiervoor nodig?

Programma
Tijdens deze intervisie ligt de focus op het delen van concrete successen en worden vraagstukken van ziekenhuizen centraal gesteld. Voorafgaand aan de intervisie nemen we contact op met de deelnemers om deze successen en vraagstukken op te halen. Denk hierbij aan:

  • Delen van successen: welke stappen heb je op het gebied van ICM gezet? Wat heb je hiervan tot nu toe vast kunnen houden en hoe heb je dat dan gedaan?
  • Bespreken van vraagstukken: waar loop je tegenaan en ben je benieuwd naar hoe andere ziekenhuizen hiermee omgaan?

De definitieve invulling van het programma wordt voorafgaand aan de intervisie aan de deelnemers bekend gemaakt.

Voor wie?
Deze intervisie is interessant voor managers- en adviseurs capaciteitsmanagement en (medisch) managers die betrokken zijn bij dit onderwerp binnen het ziekenhuis.

Inschrijven
Inschrijven voor de intervisie is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier. De URL van de bijeenkomst en het bijbehorende wachtwoord worden voorafgaand aan de bijeenkomst verstrekt. Wij zien uit naar een vruchtbare bijeenkomst waarin we elkaar helpen met concrete inzichten en ervaringen!

  • Datum: di 24-11-2020
  • Tijd: 9.30-12.00 uur
  • Locatie: Online
  • Deelname:

    is kosteloos

Inschrijven voor deze bijeenkomst
Lees hier onze privacyverklaring