Wat kan de zorg leren van de industrie? Lean werkbezoek Coldenhove Papier

Lean werkbezoek Coldenhove Papier

Eind 2017 vond wederom het Lean Six Sigma werkbezoek plaats. Dit jaar gezamenlijk georganiseerd door Q-Consult Zorg en Rijnstate bij Coldenhove Papier. Met 10 deelnemers van 4 ziekenhuizen bekeken we wat we in de zorg kunnen leren van de industrie. Het was een inspirerend bezoek! 

Impressie Lean werkbezoek Coldenhove Papier

Benieuwd naar een impressie en ervaringen van deelnemers? Download hieronder de sheet Lean werkbezoek Coldenhove Papier!

  • Download Download hier de beknopte samenvatting van ons werkbezoek!
  • Ook in 2018 vindt er een Lean werkbezoek plaats!

    Rond april-mei, zal er een Lean werkbezoek plaatsvinden bij een organisatie buiten de zorg. Deze organisatie is actief bezig met Lean Six Sigma om processen te verbeteren. Aan de hand van een concrete casus en opdracht nemen de deelnemers een kijkje in de keuken en gaan ze met Lean-experts in gesprek over onderwerpen als visueel management, flow, policy deployment en performance management. Eerdere werkbezoeken, waaronder het bezoek aan Coldenhove Papier, boden het inzicht dat de zorg en industrie veel van elkaar kunnen leren.

    Wilt u alvast zeker zijn van een plekje tijdens het werkbezoek? Meld u alvast aan door een mail te sturen naar lieve.van.vlijmen@qconsultzorg.nl. Zodra de definitieve datum bekend is brengen wij u op de hoogte en kunt u uw inschrijving definitief maken.